Menu

BASCHETUL REGHINEAN, ÎNCOTRO? (2017 05 26)

Este ultimul an şcolar în care la Gimnaziul „Alexandru Ceuşianu” din Reghin a funcţionat clasă cu program sportiv. Odată cu absolvirea claselor a VIII-a se încheie şi această formă de învăţământ la Reghin. Dar inspectorul şcolar pe probleme de educaţie fizică şi sport promite că vom avea în continuare baschet de performanţă la Reghin, prin intermediul Clubului Sportiv Şcolar unde s-ar putea crea încă o catedră de baschet.

Read more...

PRIMA PARTICIPARE, PRIMA CALIFICARE LA NAŢIONALĂ (2017 05 25)

Deşi este elev în clasă terminală de profil real la Liceul P. Maior din Reghin, Rareş Boaru s-a clasat între primii 10 din ţară la concursul de discurs public în limba engleză. Reghineanul a fost la prima sa participare şi este încântat că şi-a descoperit o pasiune pe care speră să o valorifice în anii de facultate care urmează.

Read more...

8 ECHIPE DE BASCHET FEMININ LUPTĂ PENTRU TITLU (2017 05 25)

De joi şi până sâmbătă, sala de sport din Parcul Tineretului găzduieşte pentru prima dată etapa finală a olimpiadei sportului şcolar, disciplina baschet feminin. Echipele calificate pentru finală provin de la gimnazii din Reghin, Arad, Bucureşti, Dej, Constanţa, Craiova, Iaşi, Alexandria. Organizatori sunt IŞJ Mureş, administraţia locală şi Şcoala Gimnazială „Al. Ceuşianu”.

Read more...

OLIMPICI DE ELITĂ LA GEOGRAFIE (2017 05 24)

Au fost între cele mai bune din judeţ, dar s-au dovedit la întălţime şi la nivel naţional. Acestea sunt cele două eleve ale Liceului Tehnologic „Petru Maior” care au reprezentat Mureşul la olimpiada de geografie. Mihaela Ilea este în clasa a XII-a, iar Andreea Bor în a XI-a. Ambele au fost pregătite de profesoara Maria Bozdog.

Read more...

EXCELENŢA ÎN MATEMATICĂ, PREMIATĂ DE FUNDAŢIA ILISAN (2017 05 24)

Nu e final de an şcolar fără premiul Fundaţiei Profesor Ilisan la festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Liceul Tehnologic Petru Maior. Urmaşii fostului profesor de matematică al şcolii au dorit să continue păstrarea memoriei acestuia şi să încurajeze performanţa, aşa că au oferit un premiu de o mie de lei absolventului cu cele mai bune note la matematică, Călin Pantea.

Read more...

RĂMAS BUN, ANI DE LICEU! (2017 05 24)

Elevii claselor a XII-a şi ai anului III de şcoală profesională din cadrul Liceului Tehnologic „P. Maior” au avut festivitatea de absolvire. Momentul s-a bucurat de toate ingredientele specifice: ora de dirigenţie, festivitate de premiere, discursuri emoţionate, fotografii şi felicitări. N-au lipsit invitaţii, toţi profesorii şi colegii mai mici ai absolvenţilor.

Read more...

CONCURS DE DULCIURI PREGĂTITE DE LICEENI (2017 05 23)

Pasiunea pentru gătit şi ştiinţa acumulată la cursuri au făcut reţetă la o nouă ediţie a Festivalului dulciurilor. Manifestarea a avut loc la Liceul Tehnologic „Ioan Bojor”, în organizarea YouthBank Reghin. Micii bucătari au optat mai ales pentru pregătirea de torturi, iar la final juriul a desemnat cel mai reuşit produs.

Read more...
Subscribe to this RSS feed