Menu

JURNAL DE ASTRE 2 (2015 04 07)

*Balanţă

Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimba viaţa. Parcă ai fi în faţa unei mari decizii în care e implicată şi persoana iubită. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte.

*Scorpion

Nu te poţi înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de tine. Te comporţi ca un om cu experienţă, serios, sobru, cu scaun la cap, şi nu apreciezi atitudinea superficială şi jucăuşă a celor tineri.

*Sagetator

Ai nevoie de o zi de totală detaşare, să îţi recapeţi o binefăcătoare stare de zen, de armonie interioară, de echilibru pe toate planurile corpului tău, pe care numai singurătatea ţi le-ar putea oferi.

*Capricorn

Numai cu toleranţă şi iubire poţi aplana azi conflictul care se naşte pe oriunde ai trece. Unii uită de valorile absolut fireşti ale unei comunicări paşnice şi ridică tonul fără rost.

*Vărsător

Mare grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi în relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegi foarte bine de la o vreme. Sunteţi amândoi iritaţi, iraşcibili, şi orice fleac vă poate aduce pe marginea unei despărţiri agresive.

*Peşti

Adu-ţi aminte de copilaşul din tine care, cândva, mai spunea şi câte o minciunică pentru a ieşi basma curată dintr-o încurcătură. Aşa faci şi azi, pentru că poţi să mai apelezi şi la un mic neadevăr, din când în când, dar nu uita: mic să fie.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Media

back to top