Menu

VIZITĂ ÎN CADRUL STRATEGIEI NAŢIONALE DE ACŢIUNE COMUNITARĂ (2017 05 29)

Şcolile reghinene incluse în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară au fost vizitate duminică de un corp de oficiali. Între ei ar fi trebui să se afle şi Emma Nicholson dar aceasta nu a reuşit să ajungă din motive de sănătate. Prin popasul la Reghin, oficialii au dorit să le mulţumească tuturor celor implicaţi în acţiunile de voluntariat care sunt cei mai numeroaşi din ţară raportat la cifra de elevi.

Read more...

VICECAMPIOANE NAŢIONALE LA OLIMPIADA DE BASCHET (2017 05 29)

Echipa de baschet feminin a Şcolii Gimnaziale „Al. Ceuşianu” a ocupat locul secund în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru gimnazii. Fetele antrenate de Borbely Zsolt au întâlnit în finală echipa LAPI Dej care a devenit campioană naţională. Turneul a fost găzduit pentru prima dată de municipiul Reghin şi a fost organizat de IŞJ Mureş în parteneriat cu administraţia locală reghineană.

Read more...

PERFORMANŢE ŞCOLARE LA SECŢIA MAGHIARĂ (2017 05 26)

A fost un an şcolar de succes pentru clasele cu predare în limba maghiară de la Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin. Se vede aceasta şi din rezultatele obţinute de elevi calificaţi la faze finale ale concursurilor şi olimpiadelor. Pregătiţi de profesori în mod special, şcolarii au fost la întălţime la ortografie, religie sau istoria minorităţilor.

Read more...

BASCHETUL REGHINEAN, ÎNCOTRO? (2017 05 26)

Este ultimul an şcolar în care la Gimnaziul „Alexandru Ceuşianu” din Reghin a funcţionat clasă cu program sportiv. Odată cu absolvirea claselor a VIII-a se încheie şi această formă de învăţământ la Reghin. Dar inspectorul şcolar pe probleme de educaţie fizică şi sport promite că vom avea în continuare baschet de performanţă la Reghin, prin intermediul Clubului Sportiv Şcolar unde s-ar putea crea încă o catedră de baschet.

Read more...

PRIMA PARTICIPARE, PRIMA CALIFICARE LA NAŢIONALĂ (2017 05 25)

Deşi este elev în clasă terminală de profil real la Liceul P. Maior din Reghin, Rareş Boaru s-a clasat între primii 10 din ţară la concursul de discurs public în limba engleză. Reghineanul a fost la prima sa participare şi este încântat că şi-a descoperit o pasiune pe care speră să o valorifice în anii de facultate care urmează.

Read more...
Subscribe to this RSS feed