Menu

ACELAŞI LICEU, GENERAŢII DIFERITE (2017 05 30)

Elevii Liceului Tehnologic „L. Blaga” l-au cunoscut luni pe unul dintre foştii elevi ai şcolii lor: actorul Şerban Borda. Acesta este stabilit în Oradea dar este originar din Reghin şi aici şi-a petrecut prima parte a vieţii. Actorul a fost invitat să ia parte la o nouă ediţie a Conferinţelor liceului – un eveniment lunar în care adolescenţii au aocazia să stea de vorbă cu oameni de succes din diferite domenii.

Read more...

VIZITĂ ÎN CADRUL STRATEGIEI NAŢIONALE DE ACŢIUNE COMUNITARĂ (2017 05 29)

Şcolile reghinene incluse în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară au fost vizitate duminică de un corp de oficiali. Între ei ar fi trebui să se afle şi Emma Nicholson dar aceasta nu a reuşit să ajungă din motive de sănătate. Prin popasul la Reghin, oficialii au dorit să le mulţumească tuturor celor implicaţi în acţiunile de voluntariat care sunt cei mai numeroaşi din ţară raportat la cifra de elevi.

Read more...

VICECAMPIOANE NAŢIONALE LA OLIMPIADA DE BASCHET (2017 05 29)

Echipa de baschet feminin a Şcolii Gimnaziale „Al. Ceuşianu” a ocupat locul secund în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru gimnazii. Fetele antrenate de Borbely Zsolt au întâlnit în finală echipa LAPI Dej care a devenit campioană naţională. Turneul a fost găzduit pentru prima dată de municipiul Reghin şi a fost organizat de IŞJ Mureş în parteneriat cu administraţia locală reghineană.

Read more...
Subscribe to this RSS feed